چگونه از کپک زدن رب گوجه فرنگی جلوگیری کنیم

چگونه از کپک زدن رب گوجه فرنگی جلوگیری کنیم

حتما برای شما هم پیش آمده که وقتی رب گوجه فرنگی را داخل ظرفی توی یخچال می گذارید متوجه می شوید که به سرعت یک لایه کپک روی آن را می گیرد. در این چگونه راهکاری برای جلوگیری از کپک زدن رب گوجه فرنگی به شما می آموزیم.

خرید اینترنتی قالب تخم مرغ نیمرو

چگونه

۱

ابتدا باید بدانید علت اصلی کپک زدن رب گوجه فرنگی این است که دمای پایین محیط یخچال باعث می شود رب گوجه فرنگی که دمای بیشتری دارد بخار کند و این بخار آب ایجاد شده سبب به وجود آمدن یک لایه کپک بر روی رب گوجه می شود.

۲

برای استفاده از رب گوجه فرنگی درب قوطی را باز کنید و آن را برای نگهداری در یخچال داخل یک ظرف شیشه ای بریزید.

۳

ظرف شیشه ای را بدون درب به مدت چند ساعت و یا شب تا صبح داخل یخچال بگذارید تا دمای رب گوجه فرنگی به دمای محیط یخچال برسد.

۴

پس از طی این مدت می توانید درب ظرف را ببندید.

مشاهده خواهید کرد که رب گوجه فرنگی شما بسیار دیرتر از همیشه کپک خواهد زد و یا هرگز این اتفاق نخواهد افتاد.

نحوه نگهداری شما از رب گوجه فرنگی چگونه است؟
تا به حال رب گوجه تان کپک زده؟

  • سيد احسان

    یکی از دلایل کپک زدن رب این است که قاشق آغشته به مواد غذایی دیگر را درون رب می کنیم … اگر رب را فقط با قاشق تمیز برداریم،‌باقیمانده رب در ظرف کپک نمی زند

  • http://phow.ir مینو

    آره آره تو خونه ما از قوانینیه که تخلف ازش موجب پشیمانیست. قاشق چرب و خیس رو نباید توی ظرف رب زد.

  • مجتبی

    یکی از راههای جلوگیری از کپک رب استفاده از کمی روغن هست…..یعنی بعد از باز کردن درب رب، روغن مقدار کمی روغن به روی سطح رب اضافه کنیم…..این مقدار کم روغن از کپک زدن رب جلوگیری می کنه

    • http://phow.ir سعید

      یعنی هربار از رب استفاده کردیم بازم روغن بزنیم؟ نمیشه که …

      • مجتبی

        نه عزیز…همون یکبار که میریزی کفایت میکنه فقط کافی با هر بار برداشتن رب سطح رب رو با قاشق یکدست کنی….

  • مجید

    ممنون از تبادل نظر هاتون


عضویت در خبرنامه