گام ۱

ابتدا باید بدانید علت اصلی کپک زدن رب گوجه فرنگی این است که دمای پایین محیط یخچال باعث می شود رب گوجه فرنگی که دمای بیشتری دارد بخار کند و این بخار آب ایجاد شده سبب به وجود آمدن یک لایه کپک بر روی رب گوجه می شود.

گام ۲

برای استفاده از رب گوجه فرنگی درب قوطی را باز کنید و آن را برای نگهداری در یخچال داخل یک ظرف شیشه ای بریزید.

گام ۳

ظرف شیشه ای را بدون درب به مدت چند ساعت و یا شب تا صبح داخل یخچال بگذارید تا دمای رب گوجه فرنگی به دمای محیط یخچال برسد.

گام ۴

پس از طی این مدت می توانید درب ظرف را ببندید.

مشاهده خواهید کرد که رب گوجه فرنگی شما بسیار دیرتر از همیشه کپک خواهد زد و یا هرگز این اتفاق نخواهد افتاد.

نحوه نگهداری شما از رب گوجه فرنگی چگونه است؟
تا به حال رب گوجه تان کپک زده؟

Rating: 3.0. From 1 vote.
Please wait...
به اشتراک گذاری

درباره نویسنده

۷ دیدگاه

  1. یکی از دلایل کپک زدن رب این است که قاشق آغشته به مواد غذایی دیگر را درون رب می کنیم … اگر رب را فقط با قاشق تمیز برداریم،‌باقیمانده رب در ظرف کپک نمی زند

    No votes yet.
    Please wait...
  2. آره آره تو خونه ما از قوانینیه که تخلف ازش موجب پشیمانیست. قاشق چرب و خیس رو نباید توی ظرف رب زد.

    No votes yet.
    Please wait...
  3. یکی از راههای جلوگیری از کپک رب استفاده از کمی روغن هست…..یعنی بعد از باز کردن درب رب، روغن مقدار کمی روغن به روی سطح رب اضافه کنیم…..این مقدار کم روغن از کپک زدن رب جلوگیری می کنه

    No votes yet.
    Please wait...
    • یعنی هربار از رب استفاده کردیم بازم روغن بزنیم؟ نمیشه که …

      No votes yet.
      Please wait...
      • نه عزیز…همون یکبار که میریزی کفایت میکنه فقط کافی با هر بار برداشتن رب سطح رب رو با قاشق یکدست کنی….

        No votes yet.
        Please wait...
  4. ممنون از تبادل نظر هاتون

    No votes yet.
    Please wait...
  5. ممنون از معلوماتی که دادین

    No votes yet.
    Please wait...

شما هم نظر دهید