روش اول: برش قوسی شکل

گام ۱

پیاز را طوری روی تخته قرار دهید که قسمت مخروطی آن به سمت شما باشد.

خرد کردن پیاز

گام ۲

سر و ته پیاز را جدا کنید.

خرد کردن پیاز

گام ۳

پیاز را به صورت عمودی روی تخته قرار داده و آن را به دو نیم تقسیم کنید.

خرد کردن پیاز

گام ۴

یک نیمه از پیاز را روی تخته طوری قرار دهید که قسمت قوسی پیاز به سمت بالا باشد. از یک سمت شروع کرده و پیاز را به صورت عمودی برش دهید.این کار را با نیمه دیگر پیاز هم انجام دهید.

خرد کردن پیاز

گام ۵

در این برش قطعات پیاز به صورت قوسی شکل در خواهد آمد.

خرد کردن پیاز

روش دوم: خرد کردن به شکل نگینی

گام ۶

پیاز را روی تخته قرار داده و قسمت سر و ته آن را جدا کنید.

خرد کردن پیاز

گام ۷

پیاز را به صورت عمودی قرار داده و آن را به دو نیم تقسیم کنید.

خرد کردن پیاز

گام ۸

پوست پیاز را جدا کنید.

خرد کردن پیاز

گام ۹

با نوک چاقو پیاز ها را برش دهید.

خرد کردن پیاز

گام ۱۰

پیازها را با دست نگه دارید تا از هم جدا نشوند، سپس به صورت عمود بر برش قبلی آن ها را برش دهید. در این صورت پیاز ها به شکل نگینی خرد خواهد شد.

خرد کردن پیاز

روش سوم: خرد کردن به صورت قطعات بسیار ریز

گام ۱۱

پیاز را روی تخته قرار داده و آن را به صورت عمودی از قسمت سر پیاز به دو نیم برش دهید.

خرد کردن پیاز

گام ۱۲

سر و ته پیاز را جدا کنید.

خرد کردن پیاز

گام ۱۳

پوست پیاز را جدا کنید.

خرد کردن پیاز

گام ۱۴

یک نصفه ی پیاز را روی تخته برش طوری قرار دهید که قسمت صاف آن بر روی تخته قرار گیرد و قسمت قوسی آن به سمت بالا باشد.

خرد کردن پیاز

گام ۱۵

با یک چاقوی بزرگ پیاز را در جهت طولی آن برش دهید. نصف دیگر پیاز را در جهت طولی آن برش دهید.
قسمت سر پیاز را برش ندهید.این قسمت باعث می شود که هنگام برش پیاز، قطعات پیاز از هم جدا نشوند.

خرد کردن پیاز

گام ۱۶

پیاز را در همان جهت اما این بار از قسمت وسط آن برش دهید. در این روش به جای اینکه حرکت برش ها از بالا به پایین باشد باید حرکت آن از راست به چپ باشد.

خرد کردن پیاز

گام ۱۷

حرکات برش پیاز را از بالا به پایین شروع کرده و آن را به قطعات مربعی بسیار ریز برش دهید.

خرد کردن پیاز

گام ۱۸

در انتها قعطعات برش خورده را نگاه کنید تا قطعه ی بزرگی در بین آن ها نباشد.

خرد کردن پیاز

گام ۱۹

مراحل فوق را برای نیمه دیگر پیاز تکرار کنید.

خرد کردن پیاز

نکات و هشدارها

برای جلوگیری از اشک ریختن هنگام خرد کردن پیاز، می توانید اقدامات زیر را انجام دهید:
– پیاز را به مدت ۱ تا ۵ دقیقه در فریزر قرار دهید.
– هنگام برش پیاز آدامس بجوید.
– یک شمع روشن در کنار تخته برش قرار دهید.
– از طریق بینی نفس بکشید.

برای اینکه پوست پیاز را راحت تر جدا کنید آن را به مدت ۵ دقیقه در آب سرد قرار دهید.

پوست پیاز را قبل از برش حتما جدا کنید زیرا در هنگام برش دادن باعث لغزیدن چاقو خواهد شد.

منابع

WikiHow

No votes yet.
Please wait...
به اشتراک گذاری

درباره نویسنده

۲ دیدگاه

  1. سپاس از اینکه اشک نریختن ما برای شما مهم است

    No votes yet.
    Please wait...
  2. جالب بودمن فقط جویدن آدامس رومیدونستم،مرسی.

    No votes yet.
    Please wait...

شما هم نظر دهید