گام ۱

مواد لازم

شکر قهوه ای دو سوم پیمانه (۱۰۰ گرم)
کره (ذوب شده) یک چهارم پیمانه (۴۰ میلی لیتر)
تخم مرغ یک عدد
آرد یک پیمانه (۱۲۵ گرم)
بیکینگ پودر یک قاشق چایخوری
شکلات تلخ (ذوب شده) ۱۰۰ گرم
شکلات مکعبی کاراملی ۲۵۰ گرم

گام ۲

فر را روی حرارت ۱۷۵ درجه سانتی گراد (۳۵۰ درجه فارنهایت) تنظیم کنید.

گام ۳

شکر و کره را در ظرفی با همزن برقی هم بزنید تا یکدست شوند.

گام ۴

تخم مرغ را اضافه کرده و به هم زدن ادامه دهید تا مخلوط تغییر رنگ دهد.

گام ۵

شکلات تلخ و سپس آرد و بیکینگ پودری که الک کرده اید را به مواد قبلی اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شوند.

گام ۶

کمی از خمیر کوکی را برداشته، وسط آن یک مکعب کاراملی بگذارید و خمیر را گلوله کنید.

گام ۷

گلوله ها را با فاصله های منظم در سینی چرب شده فر بچینید و به مدت ۱۰ تا ۱۲ دقیقه در طبقه وسط فر بپزید.

نکات و هشدارها

از مکعب های شکلاتی با مغز توت فرنگی یا نعناع نیز می توان به جای مکعب های کاراملی استفاده کرد.

خمیر این کوکی را می توانید در فریزر نگهداری کرده و هر زمان که خواستید استفاده کنید.

منابع

شماره ۳۶ ماهنامه سانازسانیا

No votes yet.
Please wait...
به اشتراک گذاری

درباره نویسنده

شما هم نظر دهید