گام ۱

مواد لازم برای خمیر پیراشکی

خمیر مایه چهار و نیم قاشق چایخوری
آب گرم (۱۰۵ تا ۱۱۵ درجه) یک چهارم پیمانه
شیر ولرم (ابتدا گرم و سپس سرد شود) یک و نیم پیمانه
شکر نیم پیمانه
نمک ۱ قاشق چایخوری
تخم مرغ ۲ عدد
مارگارین یک سوم پیمانه
آرد پنج پیمانه
روغن برای سرخ کردن

 

مواد لازم برای روکش کرمی

کره یک سوم پیمانه
پودر قند دو پیمانه
وانیل یک و نیم قاشق چایخوری
آب داغ ۲ تا ۴ قاشق غذاخوری

 

گام ۲

آب گرم را با خمیر مایه در یک کاسه مخلوط کنید و بگذارید در آب حل شود.

چگونه پیراشکی با روکش شکلاتی درست کنیم

گام ۳

نمک، مارگارین، شیر، شکر، تخم مرغ و ۲ پیمانه از آرد را هم اضافه کنید. به صورت آهسته مواد را هم بزنید تا خوب با هم ترکیب شوند. این کار را به مدت ۳۰ ثانیه ادامه دهید.

چگونه پیراشکی با روکش شکلاتی درست کنیم

گام ۴

پس از آن به مدت ۲ دقیقه با یک سرعت متوسط هم بزنید. بقیه آرد را هم داخل ظرف بریزید و آنقدر با هم مخلوط کنید تا صاف و یکدست شود.

چگونه پیراشکی با روکش شکلاتی درست کنیم

گام ۵

روی ظرف حاوی خمیر را بپوشانید و اجازه دهید به مدت ۵۰ تا ۶۰ دقیقه بماند تا خوب ور بیاید. باید آن را در یک محل گرم بگذارید. وقتی انگشتتان را در خمیر فرو کردید و جای آن روی خمیر باقی ماند به این معنی است که خمیر آماده است.

چگونه پیراشکی با روکش شکلاتی درست کنیم

گام ۶

روی سطحی که می خواهید خمیر را باز کنید، کمی آرد بپاشید. خمیر را بیرون بیاورید و روی سطح آرد پاشیده بگذارید و به آرامی آن را به اطراف باز کنید. با دقت خمیر را با وردنه صاف کنید طوری که قطر آن حدود ۱٫۳ سانتی متر شود. (روی وردنه هم آرد بپاشید که به خمیر نچسبد) از یک قالب شیرینی گرد استفاده کنید و خمیر را قالب بزنید. یک سوراخ گرد از وسط هر قطعه در بیاورید.

چگونه پیراشکی با روکش شکلاتی درست کنیم

گام ۷

مجدداً روی آنها را بپوشانید و اجازه دهید ۳۰ تا ۴۰ دقیقه دیگر ور بیاید.

چگونه پیراشکی با روکش شکلاتی درست کنیم

گام ۸

از یک ظرف گود برای سرخ کردن پیراشکی ها با روغن نباتی در دمای°۳۵۰ سانتی گراد/°۱۸۰فارنهایت استفاده کنید. از اطراف ظرف و یک کاردک پهن مخصوص استفاده کنید و پیراشکی ها را داخل روغن برگردانید. هر طرف را حدود ۱ دقیقه و تا زمانی که به رنگ قهوه ای طلایی در بیاید سرخ کنید.

چگونه پیراشکی با روکش شکلاتی درست کنیم

گام ۹

با دقت پیراشکی ها را از داخل روغن در بیاورید. مواظب باشید سطح پیراشکی ها سوراخ نشود.

چگونه پیراشکی با روکش شکلاتی درست کنیم

گام ۱۰

از روکش کرمی استفاده کنید و پیراشکی ها را در آن بغلتانید. سپس اجازه دهید پیراشکی ها سرد شوند و روی آن را با روکش شکلاتی بپوشانید.

چگونه پیراشکی با روکش شکلاتی درست کنیم

تهیه روکش کرمی

گام ۱۱

از یک قابلمه کوچک یا ماهیتابه برای گرم کردن کره استفاده کنید. صبر کنید که کره گرم شود، سپس ظرف را از روی حرارت بردارید.

چگونه پیراشکی با روکش شکلاتی درست کنیم

گام ۱۲

وانیل و پودر قند را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مخلوط یکدست شود.

چگونه پیراشکی با روکش شکلاتی درست کنیم

گام ۱۳

آب را کم کم (هر بار یک قاشق غذاخوری) به آن اضافه کنید و هم بزنید تا به غلظتی که می خواهید برسد.

چگونه پیراشکی با روکش شکلاتی درست کنیم

روکش شکلات

گام ۱۴

از یک قابلمه کوچک یا ماهیتابه برای ذوب کردن شکلات و کره روی حرارت استفاده کنید.

چگونه پیراشکی با روکش شکلاتی درست کنیم

گام ۱۵

ظرف را از روی حرارت بردارید، پودر قند و وانیل را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مخلوط یکدست شود.

چگونه پیراشکی با روکش شکلاتی درست کنیم

گام ۱۶

آب را کم کم (هر بار یک قاشق غذاخوری) به آن اضافه کنید و هم بزنید تا به غلظتی که می خواهید برسد.

چگونه پیراشکی با روکش شکلاتی درست کنیم

نکات و هشدارها

از ترافل های رنگی یا مواد دیگر برای تزئین استفاده کنید تا روکش شکلاتی روی پیراشکی ها بهتر به نظر برسد.

سعی کنید از یک قلم موی شیرینی برای پخش کردن روکش روی پیراشکی ها استفاده کنید.

مقادیر گفته شده در این دستور برای درست کردن ۲۴ الی ۳۶ پیراشکی مناسب است.

شما پیراشکی دوست دارید؟ تا حالا تو خونه پیراشکی درست کردین؟

منابع

WikiHow

Rating: 3.0. From 2 votes.
Please wait...
به اشتراک گذاری

درباره نویسنده

شما هم نظر دهید