دانه های یخ زده ذرت

۱

فر را روی دمای ۴۰۰ درجه فارنهایت قرار دهید و بگذارید گرم شود.

۲

دانه های یخ زده ذرت را داخل آبکش بریزید و رویش آب سرد بریزید تا یخ آن باز شود.

۳

بگذارید آب ذرت برود.

۴

دانه ها را داخل ظرفی که با فویل آلومینیومی پوشیده شده، بریزید. کمی روغن زیتون، نمک و فلفل برای طعم دار شدن، به آنها اضافه کنید.

۵

ظرف را به مدت ۵ دقیقه داخل فر قرار دهید. سپس به آرامی ذرت ها را هم بزنید و بگذارید ۵ دقیقه دیگر بپزند تا قهوه ای طلایی شوند.

ذرت منجمد، بر روی چوب بلال

۶

ذرت را از داخل فریزر برداشته و به مدت ۳۰ دقیقه داخل یخچال بگذارید تا یخ آن باز شود.

۷

فر را روی دمای ۴۰۰ درجه فارنهایت قرار دهید.

۸

ذرت های روی چوب بلال را به روغن زیتون آغشته کنید و با نمک و فلفل طعم دار کنید.

۹

دو انتهای بلال را با فویل آلومینیومی ببندید.

۱۰

بلال را به مدت ۲۰ دقیقه داخل فر قرار دهید.

۱۱

بلال را از فر درآورده و قسمتی از فویل را باز کنید. ۵ تا ۱۰ دقیقه دیگر آن را داخل فر قرار دهید تا قهوه ای طلایی شود.

نکات و هشدارها

روغن زیتون پایین ترین دمای احتراق، نسبت به دیگر روغن ها را دارد. از روغن زیتون معمولی یا سبک، به جای روغن سبزیجات، برای این کار استفاده کنید.

فلفل قرمز تکه تکه شده را با روغن زیتون، چند دقیقه تفت دهید، سپس آن را به بلال و یا دانه های ذرت اضافه کنید و بعد آن را سرخ کنید تا طعم بهتری بگیرد.

معمولا چجوری از ذرت در غذاها استفاده می کنید؟ ذرت رو در فریزر نگهداری می کنید؟

منابع

eHow

No votes yet.
Please wait...
به اشتراک گذاری

درباره نویسنده

شما هم نظر دهید