خمیر بنیه را می توانید بسته به ترجیح خودتان یا سبک غذایتان به صورت ساده یا چاشنی زده درست کنید. برای درست کردن این خمیر روش های مختلفی وجود دارد. در این چگونه طرز تهیه پیاز با خمیر بنیه حاوی ماءالشعیر را به شما آموزش می دهیم.

۱

مواد لازم

ماءالشعیر ۳۳۰ میلی لیتر
آرد ۱۶۰ گرم
سویا سس مقداری
نمک دریایی و فلفل سفید به میزان لازم

۲

چگونه پیاز با خمیر بنیه درست کنیم
ماءالشعیر را در یک کاسه بزرگ که برای مخلوط کردن مواد مناسب است، بریزید.

۳

چگونه پیاز با خمیر بنیه درست کنیم
آرد را به تدریج به آن اضافه کنید و هم بزنید تا صاف، یکدست و غلیظ شود.

چگونه پیاز با خمیر بنیه درست کنیم
اگر لازم بود باز هم آرد اضافه کنید. اما وقتی خوب هم زدید ببینید که آردی که ریخته اید کافی هست یا نه.

۴

چگونه پیاز با خمیر بنیه درست کنیم
فلفل سفید، سویا سس و چاشنی هایی که دوست دارید را اضافه کنید و مواد را خوب مخلوط کنید.

۵

چگونه پیاز با خمیر بنیه درست کنیم
کاسه را داخل یخچال قرار دهید تا خمیر قبل از استفاده سرد شود. ۳۰ تا ۶۰ دقیقه، زمان خوبی است.

۶

چگونه پیاز با خمیر بنیه درست کنیم
تا وقتی خمیر سرد شود، حلقه های پیاز را آماده کنید. پیاز را به حلقه های ۱ سانتی متری برش بزنید و در یخچال قرار دهید تا خنک شوند.

۷

چگونه پیاز با خمیر بنیه درست کنیم
حالا باید پیازهای حلقه ای را سرخ کنید. در یک ماهیتابه گود به مقدار کافی روغن بریزید تا کف آن را بپوشاند یا از سرخ کن استفاده کنید.

چگونه پیاز با خمیر بنیه درست کنیم
هر حلقه پیاز را در آرد چاشنی زده بغلتانید تا خوب روی پیاز را بپوشاند، سپس آن را در خمیری که درست کرده اید، فرو ببرید.

چگونه پیاز با خمیر بنیه درست کنیم
با استفاده از انبر، حلقه ها را درون روغن داغ قرار دهید و به مدت ۳-۴ دقیقه سرخ کنید تا به رنگ طلایی درآیند.

۸

چگونه پیاز با خمیر بنیه درست کنیم
آنها را با انبر یا یک قاشق چاکدار از روغن دربیاورید و روی دستمال حوله ای بگذارید تا روغن اضافی آن گرفته شود.

۹

چگونه پیاز با خمیر بنیه درست کنیم
برای اینکه از بهترین عطر و طعم پیاز حلقه ای استفاده کنید، بلافاصله آن را سرو کنید. در صورت نیاز دوباره چاشنی بزنید.

چگونه پیاز با خمیر بنیه درست کنیم
می توانید آن را با سس گوجه فرنگی، سس کچاپ، سس مایونز و … میل کنید.

نکات و هشدارها

از پیازی استفاده کنید که خشک شده باشد، اگر مرطوب باشد خمیر به آن نمی چسبد. توصیه می شود پیازها را یک روز قبل برش بزنید و در یک ظرف در بسته، درون یخچال یا فریزر نگهداری کنید تا خشک شود.

اگر حلقه های پیاز را قبل از خمیر، داخل آرد ذرت فرو ببرید، به جذب رطوبت آن کمک می کند.

مطمئن شوید که خمیر سرد است. اگر نیم ساعت قبل از استفاده آن را در فریزر قرار دهید، شانس چسبیدنش به پیاز را افزایش می دهید.

خمیر بنیه درست کردید؟ چه چیزهایی رو با خمیر بنیه می شه سرخ کرد و ازشون لذت برد؟

منابع

wikiHow

No votes yet.
Please wait...

به این مطلب چه نمره‌ای می‌دهید؟

به اشتراک گذاری

درباره نویسنده

۱ دیدگاه

  1. برنامه را نمین.انم

    No votes yet.
    Please wait...

شما هم نظر دهید