۱

مواد لازم
– از هر نوع ماهی ای که دوست دارید می توانید استفاده کنید، اما ماهی سفید برای این غذا بهتر است
– آرد
– آرد نان یا خمیر باگت یا کراکر
– پنیر پارمسان، سس مایونز یا سس تارتار (اختیاری)
– تخم مرغ زده شده
– آب

۲

تهیه آرد سوخاری برای سرخ کردن ماهی
در صورت نیاز ماهی را یخ زدایی کنید.

۳

تهیه آرد سوخاری برای سرخ کردن ماهی
آرد نان یا کراکر را در یک کاسه بریزید. در کاسه دیگر تخم مرغ را بزنید و کمی آب هم به آن اضافه کنید. اگر آرد نان مزه دار نیست به آن چاشنی اضافه کنید.

۴

تهیه آرد سوخاری برای سرخ کردن ماهی
ماهی را در آرد بغلتانید.

۵

تهیه آرد سوخاری برای سرخ کردن ماهی
ماهی را در مخلوط تخم مرغ و سپس در مخلوط آرد نان فرو ببرید.

۶

تهیه آرد سوخاری برای سرخ کردن ماهی
ماهی را در یک ماهی تابه که مقدار کمی روغن در آن ریخته اید و گرم شده است بگذارید یا اینکه برای پخت در فر، آن را در یک سینی قرار دهید. سینی را به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه در فری که با حرارت ۳۷۵ درجه فارنهایت یا ۱۹۰ درجه سانتی گراد گرم کرده اید بپزید.

نکات و هشدارها

می توانید تقریباً هر غذای سرخ کردنی دیگری را هم با استفاده از این مراحل با نان بپوشانید.

سعی کنید از یک دست برای فرو بردن ماهی در تخم مرغ و از دست دیگر برای غلتاندن آن در مخلوط خرده نان استفاده کنید. این کار کمک می کند که دست هایتان را تمیز نگه دارید.

می توانید از پنیر پارمسان به جای تمام یا بخشی از آرد نان یا کراکر استفاده کنید.
می توانید ماهی را ابتدا در سس مایونز یا سس تارتار و سپس در مخلوط آرد نان فرو ببرید.

موقع سرخ کردن مواظب باشید که حرارت را کم کنید، چون وقتی ماهی را در ماهی تابه قرار می دهید، روغن بیرون می پاشد. بنابراین موقع این کار صورت تان را دور از ماهی تابه نگه دارید.

برای سرخ کردن ماهی اونو توی آرد و تخم مرغ می غلتونین؟ آرد سوخاری شما چجوری درست میشه؟

منابع

wikiHow

No votes yet.
Please wait...
به اشتراک گذاری

درباره نویسنده

شما هم نظر دهید