شما هم عاشق برش های کدو سبز سوخاری در روغن سرخ شده ای هستید که در فست فود فروشی ها می فروشند؟ اما می خواهید نوع کم چرب تر آن را بخورید؟ این دستور ساده و خوشمزه را برای درست کردن برش های کدو سبز پخته امتحان کنید و خودتان آن را در خانه درست کنید.

۱

مواد لازم
– کدو سبز
– پودر سوخاری
– پودر سیر
– نمک
– فلفل
– پنیر پارمسان (اختیاری)
– تخم مرغ
– اسپری روغن زیتون مخصوص پخت و پز (اختیاری)

۲

چگونه کدو سبز سوخاری درست کنیم
فر را از قبل با دمای ۳۷۵ درجه فارنهایت گرم کنید.

۳

چگونه کدو سبز سوخاری درست کنیم
کدوها را به صورت نواری با ضخامت حدود ۲ سانتیمتر، مانند سیب زمینی سرخ کرده خرد کنید. اگر کدو ها را خیلی نازک خرد کنید، برای خوردن با دست خیلی شل و ول می شوند و اگر هم خیلی کلفت باشند مدت زیادی طول می کشد تا بپزند.
در ضمن کدو ها را بشویید. سر کدو ها جدا کنید و کدو را از عرض به دو نیم برش دهید و سپس آن را از طول به ۶ قسمت تقسیم کنید.

۴

چگونه کدو سبز سوخاری درست کنیم
مواد سوخاری را آماده کنید. پودر سوخاری، پودر سیر، نمک و فلفل را در یک بشقاب با هم مخلوط کنید. می توانید به این مواد پنیر پارمسان هم اضافه کنید.

۵

چگونه کدو سبز سوخاری درست کنیم
تخم مرغ را آماده کنید. در یک ظرف دیگر تخم مرغ را بشکنید و با چنگال بزنید.

۶

چگونه کدو سبز سوخاری درست کنیم
کدو سبز ها را به تخم مرغ آغشته کنید. تکه های کدو سبز را داخل ظرف حاوی تخم مرغ قرار دهید و آنها را بغلتانید تا همه جای کدو ها به تخم مرغ آغشته شود. همه جای کدو باید با تخم مرغ پوشانده شده باشد بدون اینکه تخم مرغ از آن چکه کند.

۷

چگونه کدو سبز سوخاری درست کنیم
سپس کدو ها را داخل مواد سوخاری قرا دهید و آنها را به اطراف بغلتانید و اطمینان حاصل کنید که همه جای آن با مواد پوشانده شده باشد.

۸

چگونه کدو سبز سوخاری درست کنیم
کدو سبز ها را داخل سینی فر قرار دهید. می توانید قبل از قرار دادن کدو ها، سینی را با فویل آلومینیومی یا کاغذ روغنی بپوشانید تا به سینی نچسبند. اطمینان حاصل کنید که کدو ها زیاد نزدیک همدیگر نیستند و به هم نچسبیده اند تا همه به یک میزان بپزند.

۹

چگونه کدو سبز سوخاری درست کنیم
کدو ها را به مدت ۱۸ تا ۲۰ دقیقه بپزید. لازم نیست اما می توانید در طول پخت یکبار هم آنها را برگردانید.

۱۰

چگونه کدو سبز سوخاری درست کنیم
اجازه دهید کدو ها سرد شوند. وقتی آنها را از فر در می آورید خیلی داغ هستند. اجازه دهید قبل از خوردن چند دقیقه سرد شوند.

نکات و هشدارها

قبل از پخت، روی کدو ها کمی روغن زیتون مخصوص پخت و پز اسپری کنید تا روی آنها طلایی شود.

از یک دست برای غلتاندن کدوها در تخم مرغ و از یک دست برای غلتاندن آنها در پودر سوخاری استفاده کنید تا هر دو دست تان چسبناک نشود.

منابع

wikiHow

No votes yet.
Please wait...

به این مطلب چه نمره‌ای می‌دهید؟

به اشتراک گذاری

درباره نویسنده

شما هم نظر دهید