۱

چگونه پوست پرتقال قندی درست کنیم
۴ عدد پرتقال را به ۴ قسمت تقسیم کنید.

۲

چگونه پوست پرتقال قندی درست کنیم
پوست پرتقال را به دقت از میوه ها جدا کنید.

۳

چگونه پوست پرتقال قندی درست کنیم
پوست ها را در اندازه های ۰٫۵ سانتی خلال کنید.

۴

چگونه پوست پرتقال قندی درست کنیم
پوست های خلال شده را داخل یک قابلمه بزرگ بریزید و تا جایی که آب رویشان را بپوشاند، آب سرد بریزید.

۵

چگونه پوست پرتقال قندی درست کنیم
قابلمه را روی حرارت زیاد بگذارید تا آب به جوش آید.
حرارت دادن پوست ها را متخلخل و نرم می کند و سبب جذب بیشتر قند توسط آن ها خواهد شد.

۶

چگونه پوست پرتقال قندی درست کنیم
بعد از ۵ دقیقه جوشاندن، پوست ها را آبکش کنید و کنار بگذارید.

۷

چگونه پوست پرتقال قندی درست کنیم
۳ پیمانه شکر و ۱ پیمانه آب را داخل قابلمه بریزید.

۸

چگونه پوست پرتقال قندی درست کنیم
آب و شکر را به جوش آورید و دائم هم بزنید تا مطمئن شوید همه شکر حل شده است.

۹

چگونه پوست پرتقال قندی درست کنیم
خلال های پوست پرتقال را داخل آب و شکر بریزید.

۱۰

چگونه پوست پرتقال قندی درست کنیم
حرارت را کم کنید و اجازه دهید پوست ها ۳۰ تا ۴۵ دقیقه یا تا زمانی که پوست ها کمی نرم و شفاف شوند بجوشند.

۱۱

چگونه پوست پرتقال قندی درست کنیم
پوست ها را از شربت خارج کنید و در شکر بغلتانید.

۱۲

چگونه پوست پرتقال قندی درست کنیم
پوست های غلتانده در شکر را روی یک صفحه سیمی یا مشبک بچینید.

۱۳

چگونه پوست پرتقال قندی درست کنیم
به مدت ۴ ساعت یا یک شب پوست ها را رها کنید تا خشک شوند.

نکات و هشدارها

کندن قسمت سفید پوست ها به شما بستگی دارد ولی ممکن است نگه داشتن مقدار زیادی از این قسمت سبب تلخ تر شدن شیرینی تان شود.

این شیرینی را می توانید با پوست مرکبات دیگری مثل لیمو و نارنگی درست کنید.

اگر برای تان مقدور است از میوه های ارگانیک برای این کار استفاده کنید.

منابع

wikiHow

No votes yet.
Please wait...
به اشتراک گذاری

درباره نویسنده

۱ دیدگاه

  1. سلام
    من تازه عضو این سایت شدم
    سایتتون فوق العاده هست
    واقعا عالیه

    No votes yet.
    Please wait...

شما هم نظر دهید