با ریختن سس های تند شیرین و ترش روی کوفته ها می توان به آنها طعم داد. بعد از پختن کوفته تازه، می توانید آنها را داخل سس های خانگی بپزید تا گوشت عطر و طعم سس ها را به خود جذب کند. کوفته را می توانید به عنوان پیش غذا در مهمانی سرو کنید یا این که با سرو کردن آن در کنار برنج و سبزیجات سرخ شده، آن را به غذای اصلی تبدیل کنید.

۱

مواد لازم

گوشت چرخ کرده ۴۵۰ گرم
خرده نان ½ پیمانه
شیر ¼ پیمانه
تخم مرغ ۱ عدد
سرکه سیب ۱/۳ پیمانه
شکر ½ پیمانه
آرد ذرت ۱ قاشق غذاخوری
سویا سس ۱ قاشق غذاخوری
کمپوت آناناس بدون آب کمپوت ۳۷۰ گرم

۲

فر را با درجه حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت یا ۱۷۷ درجه سانتی گراد گرم کنید.

۳

گوشت چرخ کرده را داخل کاسه بریزید و ½ پیمانه خرده نان، ¼ پیمانه شیر و یک عدد تخم مرغ را به آن اضافه کنید. مواد را با هم مخلوط کنید و سپس با آن گلوله های ۴ سانتی درست کنید.

۴

کوفته ها را روی سینی فر قرار دهید و آنها را در فر به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه بپزید تا به رنگ قهوه ای طلایی در بیایند.

۵

کوفته ها را داخل آرام پز قرار دهید.

۶

½ پیمانه سرکه سیب، ½ پیمانه شکر، ۱ قاشق غذاخوری آرد ذرت و ۱ قاشق غذاخوری سویا سس را داخل قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا مخلوط به جوش بیاید.

۷

سس ترش و شیرین خانگی تان را روی کوفته ها داخل آرام پز بریزید. آرام پز را تنظیم کنید و کوفته ها را به مدت ۸ ساعت بپزید.

نکات و هشدارها

به سس ترش و شیرینی که درست کرده اید، چیزهای دیگری از قبیل فلفل دلمه ای سرخ شده، پیاز خرد شده یا سیر اضافه کنید و دستور غذا را مطابق سلیقه خودتان تغییر دهید.

کوفته ها را تا جایی بپزید که دمای داخلی آنها به ۱۶۵ درجه فارنهایت برسد تا از بیماریهایی که ممکن است از طریق غذا منتقل شود جلوگیری کنید.

منابع

eHow

No votes yet.
Please wait...

به این مطلب چه نمره‌ای می‌دهید؟

به اشتراک گذاری

درباره نویسنده

شما هم نظر دهید