۱

مواد لازم برای ۱۲ عدد تارت:

کره ۲ قاشق چایخوری
شکر قهوه ای نیم پیمانه
سیب بزرگ (ترجیحا ترش مزه) ۲ عدد پوست کنده و خرد شده
دارچین نصف قاشق چایخوری
آب سیب شیرین ۱ لیتر
سرکه ۲ قاشق چایخوری
خمیر هزارلا آماده ۲۰۰ گرم
پنیر چدار کم چرب ¼ پیمانه (رنده شده)
آرد کمی برای پهن کردن خمیر

۲

چگونه تارت لقمه ای سیب و پنیر چدار درست کنیماز قبل باید فر را روی حرارت ۲۰۰ درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود.

۳

چگونه تارت لقمه ای سیب و پنیر چدار درست کنیمکره را داخل یک قابلمه ذوب کنید و ۲ قاشق غذاخوری شکر قهوه ای را اضافه کرده و هم بزنید تا شکر آب شده و صاف شود. تکه های سیب را داخل قابلمه بریزید و روی حرارت متوسط بپزید تا کمی نرم شوند ولی شکل خود را از دست ندهند.
۱/۸ قاشق چایخوری از دارچین را به سیب بیفزایید و مخلوط کنید، سپس سیب ها را داخل کاسه ای ریخته و کنار بگذارید.

۴

چگونه تارت لقمه ای سیب و پنیر چدار درست کنیمداخل همان قابلمه آب سیب، سرکه، شکر قهوه ای و دارچین باقی مانده را روی حرارت متوسط قرار دهید تا شکر حل شود. بگذارید آب سیب به جوش آید و تا وقتی که مقدار آن به ¾ پیمانه کاهش یابد بجوشد.

۵

چگونه تارت لقمه ای سیب و پنیر چدار درست کنیممقداری آرد روی سطح صافی بپاشید و خمیر هزارلا تان را روی آن پهن کرده و به کمک چاقو یا رولت پیتزا آن را ۱۲ تکه کنید.
خمیر ها را داخل کاپ های یک ظرف شیرینی مافین که به خوبی چرب کرده اید قرار دهید و با چنگالی خمیر ها را کمی داخل ظرف تکان دهید.
با یک قاشق سیب های پخته شده تان را داخل خمیرها بریزید.

۶

چگونه تارت لقمه ای سیب و پنیر چدار درست کنیمتارت ها را برای مدت ۱۵ دقیقه یا تا زمانی که طلایی شوند در فر بپزید.

۷

چگونه تارت لقمه ای سیب و پنیر چدار درست کنیمهنگامی که تارت ها خوب خنک شدند آن ها را از قالب های مافین خارج کنید و کمی شربت سیب و پنیر رنده شده رویشان بریزید.
تارت های سیب را سرد یا گرم سرو کنید و از آن ها لذت ببرید.

نکات و هشدارها

هنگام کار با خمیر هزارلا، خمیر باید در عین اینکه یخ زده نیست، خیلی سرد باشد.

می توانید از خمیر فیلو هم استفاده کنید

منابع

wikiHow

No votes yet.
Please wait...
به اشتراک گذاری

درباره نویسنده

شما هم نظر دهید