مرینیت کردن غذا های لذیذ، مانند گوشت و ماهی، باعث می شود که ادویه جات، سبزی ها و مایعات، قبل از پخت به خورد گوشت بروند و در نتیجه عطر و طعم آنها را بهتر کنند. وقتی میوه ها را هم مرینیت می کنید، در واقع آنها را مزه دار می کنید و این کار با همان هدف بهتر کردن عطر و طعم میوه ها انجام می شود. مزه دار کردن توت فرنگی ها، مایع داخل آنها را بیرون می کشد، آنها را به طور قابل ملاحظه ای شیرین تر می کند و شربت خوشمزه ای باقی می گذارد که می توان توت فرنگی ها را با آن سرو کرد.

قسمت اول: آماده سازی توت فرنگی ها

۱

مزه دار کردن توت فرنگی
توت فرنگی ها را بشویید. آنها را به صورت دسته ای زیر شیر آب بگیرید تا هر گونه ذرات خاک روی آن شسته شود. این کار آسان تر از این است که بخواهید آن ها را دانه دانه بشویید.

۲

مزه دار کردن توت فرنگی
توت فرنگی ها را با دستمال حوله ای خشک کنید تا آب اضافی شان گرفته شود.

۳

مزه دار کردن توت فرنگی
برگ توت فرنگی ها را جدا کنید. آنها را در حالت افقی روی یک سطح بخوابانید و با یک چاقوی تیز قسمت بالای آنها را برش بزنید. به صورتی که در نهایت قسمت بالای توت فرنگی ها تمیز و صاف باشد.

۴

مزه دار کردن توت فرنگی
توت فرنگی ها را برش بزنید. می توانید بگذارید درسته بمانند، اما برش زدن اجازه می دهد که در هنگام خیس خوردن حداکثر طعم را به آنها بدهید.

قسمت دوم: مزه دار کردن توت فرنگی ها

۵

مزه دار کردن توت فرنگی
مواد لازم را انتخاب کنید. ابتدایی ترین و ساده ترین روش این است که برای هر ۴۵۰ گرم توت فرنگی از دو قاشق غذا خوری شکر استفاده کنید. اما می توانید از عسل هم استفاده کنید.
مقداری آب لیموی تازه یا آب پرتقال طبیعی

۶

مزه دار کردن توت فرنگی
مواد را مخلوط کنید. قبل از اضافه کردن توت فرنگی ها، مخلوط را در یک کاسه جداگانه آماده کنید.

۷

مزه دار کردن توت فرنگی
توت فرنگی ها را به کاسه ای که مواد را در آنها مخلوط کرده بودید اضافه کنید. مطمئن شوید که توت فرنگی ها به طور کامل با مواد پوشانده شده اند.

۸

مزه دار کردن توت فرنگی
بگذارید کاسه به مدت ۱۵ تا ۳۰ دقیقه در دمای اتاق بماند.

قسمت سوم: سرو کردن توت فرنگی ها

۹

مزه دار کردن توت فرنگی
توت فرنگی ها را همان گونه بخورید. توت فرنگی های مزه دار شده – مخصوصا با عسل و آب پرتقال – در حال حاضر شیرین هستند و می توانید از خوردن شان لذت ببرید. شربت آن هم خودش می تواند به عنوان دسر استفاده شود.

۱۰

مزه دار کردن توت فرنگی
از توت فرنگی های مزه دار شده به عنوان تاپینگ دسر هایی مانند بستنی، چیز کیک یا پای استفاده کنید. (ممکن است – بسته به اینکه چه چیزی به توت فرنگی ها اضافه کرده اید- لازم باشد مقداری از شربت آن را تخلیه کنید.)

۱۱

مزه دار کردن توت فرنگی
توت فرنگی های مزه دار شده را با ماست ساده مخلوط کنید و به عنوان یک صبحانه مغذی و شیرین میل کنید.

نکات و هشدارها

برای اینکه توت فرنگی ها را خوشمزه کنید، سرکه بالزامیک را امتحان کنید. ۳۰ دقیقه قبل از سرو کردن توت فرنگی ها، آنها را نازک برش بزنید و داخل سرکه بالزامیک بخوابانید تا مزه دار شوند. سپس آنها را آبکشی و سرو کنید.

منابع

wikiHow

No votes yet.
Please wait...

به این مطلب چه نمره‌ای می‌دهید؟

به اشتراک گذاری

درباره نویسنده

شما هم نظر دهید