اگر از وایبر به عنوان ابزار ارسال و دریافت پیام استفاده میکنید، حتما با 3 وضعیت Sent, Delivered و Seen برای هر
پیام در این اپلیکیشن پیام رسان آشنا هستید. Sent یعنی پیام از گوشی شما خارج شده، Delivered یعنی پیام به گوشی طرف مقابل ارسال شده و رسیده است، و Seen هم به معنای این است که طرف مقابل علاوه بر دریافت پیام، آن را خوانده است.
اگر میخواهید نشانگر وضعیت‌ خوانده‌شده (Seen) را در وایبر غیرفعال کنید، قدمهای زیر را طی نمایید

۱

چگونه نشانگر وضعیت خوانده‌شده (Seen) را در وایبر غیرفعال کنیم برنامه وایبر را در دستگاه اندرویدی خود اجرا کرده و روی گزینه ۳ خط در پایین راست ضربه بزنید.

۲

چگونه نشانگر وضعیت خوانده‌شده (Seen) را در وایبر غیرفعال کنیم وارد تنظیمات شوید.

۳

چگونه نشانگر وضعیت خوانده‌شده (Seen) را در وایبر غیرفعال کنیم گزینه Privacy را انتخاب نمایید.

۴

چگونه نشانگر وضعیت خوانده‌شده (Seen) را در وایبر غیرفعال کنیم و در نهایت مطمئن شوید که گزینه “Send ‘Seen’ Status” انتخاب نشده و غیرفعال است.

نکات و هشدارها

حتما این نکته را در نظر داشته باشید که اگر میخواهید بدانید سایر افراد، پیامهای شما را خوانده اند یا نه، باید حتما گزینه اشاره شده در بالا فعال باشد.

به این مطلب چه نمره‌ای می‌دهید؟

[تعداد: 0    میانگین: 0/5]


به اشتراک گذاری

درباره نویسنده

شما هم نظر دهید