سس روی رولت گوشت از هر چیزی واجب تر است. نصف طعم رولت گوشت به سس روی آن است. با چهار ماده ی اصلی می توانید سسی درست کنید که دهن هر کسی را آب می اندازد.

مرحله ۱

مواد تشکیل دهنده: سس گوجه فرنگی ۳/۴ فنجان،۲ قاشق غذاخوری سس باربیکیو، ۲ قاشق غذا خوری سس خردل،۲ قاشق غذا خوری عسل

چگونه سس رولت گوشت را درست کنیم

مرحله ۲

مواد لازم را اندازه گیری کنید و با هم خوب مخلوط کنید. طعم آن را بچشید، در صورت لزوم مقدار مواد را کم یا زیاد کنید.

چگونه سس رولت گوشت را درست کنیم

مرحله ۳

وقتی از طعم آن مطمئن شدید، چند قاشق از آن را روی رولت گوشت بریزید و در فر قرار دهید. پس از پخت گوشت هم می توانید از این سس در کنار رولت استفاده کنید.

چگونه سس رولت گوشت را درست کنیم

نکات و هشدارها

می توانید عسل را با هر نوع مربایی جایگزین کنید، مربای زردآلو یا انجیر عطر و طعم منحصر به فردی به غذا می دهد

مراجع

eHow.com

No votes yet.
Please wait...

به این مطلب چه نمره‌ای می‌دهید؟

به اشتراک گذاری

درباره نویسنده

کارشناس مترجمی انگلیسی از دانشگاه اصفهان و کارشناس ارشد آموزش زبان انگلیسی از دانشگاه کاشان

شما هم نظر دهید