کوردن بلو غذایی سریع، آسان و خوشمزه است. معمولا در مهمانی ها می تواند یکی از سینی های فینگر فود را به خود اختصاص دهد. بزرگ ترین و پهن ترین سینه ی مرغ را انتخاب کنید تا بتوانید آن را راحت تر رول کنید.

گام ۱

مواد لازم: سینه ی مرغ بدون استخوان، نمک، فلفل سیاه، ورق پنیر گودا یا لازانیا، ورق بیکن یا کالباس، تخم مرغ، آرد سوخاری

گام ۲

فر را روی درجه ی ۱۸۰ گرم کنید و سینی فر را با روغن کمی چرب کنید.

گام ۳

سینه ی مرغ را به ضخامت کم برش بزنید یا با گوشت کوب آن را کمی بکوبید تا پهن تر و نازک تر شود. آن را با نمک و فلفل مزه دار کنید و یک ربع کنار بگذارید.

گام ۴

روی هر لایه سینه ی مرغ یک ورق کالباس و یک ورق پنیر قرار دهید. سپس سینه ی مرغ را رول کنید و با خلال دندان آن را محکم کنید.

چگونه کوردن بلو درست کنیمگام ۵

رول ها را اول در تخم مرغ و سپس در آرد سوخاری بزنید و در سینی فر قرار دهید. سینی را به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه در فر بگذارید تا رول ها سرخ شوند. سپس سینی را خارج کنید و روی کوردن بلوها یک لایه پنیر بریزید . مجددا به مدت ۵ دقیقه در فر قرار دهید تا پنیر آب شود.

چگونه کوردن بلو درست کنیم

گام ۶

پس از این مدت، سینی را از فر خارج کرده و با جعفری و سیب سرخ شده سرو کنید.

نکات و هشدارها

از فویل آلمینیوم در کف سینی فر می توانید برای حفظ رطوبت غذا، توزیع مساوی تر گرما و تمیز کردن سریع تر فر استفاده کنید.

مراجع

allrecipes.com

No votes yet.
Please wait...

به این مطلب چه نمره‌ای می‌دهید؟

به اشتراک گذاری

درباره نویسنده

کارشناس مترجمی انگلیسی از دانشگاه اصفهان و کارشناس ارشد آموزش زبان انگلیسی از دانشگاه کاشان

شما هم نظر دهید