درست کردن نمک طعم دار از این ساده تر نمی شود. هر طعمی را که دوست دارید ریز ریز کنید، خشک کنید و با نمک مخلوط کنید. اگر همیشه از ترکیب نمک و گل محمدی استفاده کرده اید، از این به بعد امضای خود را روی نمکدان بیاندازید و طعم های جدیدی خلق کنید.

۱

مواد لازم: نمک، رزماری، مریم گلی، آویشن یا اسطوخودوس، لیمو، فلفل قرمز خشک شده
چگونه نمک طعم دار درست کنیم

۲

سبزی جات را خشک کنید. رزماری، مریم گلی، آویشن یا استخودوس را روی ورق روغنی قرار دهید و در سینی فر و حرارات ۱۸۰ درجه به مدت ۳۰ تا ۴۵ دقیقه قرار دهید تا کاملا خشک شود. سبزی های خشک را ریز کنید.
چگونه نمک طعم دار درست کنیم

۳

پوست لیمو ترش را در نازک ترین حالت جدا کنید و به ریزترین حالت برش دهید. اجازه دهید لیمو خشک شود.

چگونه نمک طعم دار درست کنیم
۴

شکم فلفل قرمز را اول باز کنید و تخم آن را خارج کنید. آن را زیر آفتاب خشک کنید. سپس در هاون آن را ریز کنید.
چگونه نمک طعم دار درست کنیم

۵

پس از اینکه مواد جانبی کاملا خشک شد، آن ها را در مقدار مورد نظر خود با نمک مخلوط کنید و در جای خشک نگه داری کنید.
چگونه نمک طعم دار درست کنیم

مراجع

eHow.com

No votes yet.
Please wait...

به این مطلب چه نمره‌ای می‌دهید؟

به اشتراک گذاری

درباره نویسنده

کارشناس مترجمی انگلیسی از دانشگاه اصفهان و کارشناس ارشد آموزش زبان انگلیسی از دانشگاه کاشان

شما هم نظر دهید