۱

مواد لازم: نمک، رزماری، مریم گلی، آویشن یا اسطوخودوس، لیمو، فلفل قرمز خشک شده
چگونه نمک طعم دار درست کنیم

۲

سبزی جات را خشک کنید. رزماری، مریم گلی، آویشن یا استخودوس را روی ورق روغنی قرار دهید و در سینی فر و حرارات ۱۸۰ درجه به مدت ۳۰ تا ۴۵ دقیقه قرار دهید تا کاملا خشک شود. سبزی های خشک را ریز کنید.
چگونه نمک طعم دار درست کنیم

۳

پوست لیمو ترش را در نازک ترین حالت جدا کنید و به ریزترین حالت برش دهید. اجازه دهید لیمو خشک شود.

چگونه نمک طعم دار درست کنیم
۴

شکم فلفل قرمز را اول باز کنید و تخم آن را خارج کنید. آن را زیر آفتاب خشک کنید. سپس در هاون آن را ریز کنید.
چگونه نمک طعم دار درست کنیم

۵

پس از اینکه مواد جانبی کاملا خشک شد، آن ها را در مقدار مورد نظر خود با نمک مخلوط کنید و در جای خشک نگه داری کنید.
چگونه نمک طعم دار درست کنیم

مراجع

eHow.com

No votes yet.
Please wait...
به اشتراک گذاری

درباره نویسنده

کارشناس مترجمی انگلیسی از دانشگاه اصفهان و کارشناس ارشد آموزش زبان انگلیسی از دانشگاه کاشان

شما هم نظر دهید