گام ۱

مواد لازم

گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم
پیاز متوسط ۱ عدد
فلفل سبز دلمه ای ۱ عدد
رب گوجه فرنگی ۳ قاشق غذا خوری
نمک، زردچوبه و ادویه به میزان لازم
پنیر گودا رنده شده ۱۰۰ گرم
جعفری خرد شده یک دوم پیمانه
کرپ تعدادی
روغن مایع برای سرخ کردن

گام ۲

پیاز را رنده کرده با کمی روغن تفت می دهیم تا رنگ آن طلایی شود.

گام ۳

گوشت چرخ کرده را به ان اضافه کرده هم می زنیم تا آب آن کشیده شود.

گام ۴

سپس رب گوجه فرنگی و ادویه و زرد چوبه و نمک را اضافه نموده تفت می دهیم تا بوی خامی رب گرفته شود.

گام ۵

فلفل دلمه ای را خرد کرده به مواد اضافه میکنیم. وقتی آب آن گرفته شد جعفری خرد شده را اضافه می کنیم پس از چند لحظه از روی حرارت برمی داریم.

گام ۶

گوشه هر کرپ مقداری از مواد ریخته و روی آن کمی پنیر می ریزیم سپس کرپ را لوله می کنیم.

گام ۷

در ماهیتابه ای مناسب مقداری روغن ریخته پیراشکی ها را درون روغن سرخ می کنیم.

منابع

ساناز مینایی

Rating: 5.0. From 1 vote.
Please wait...
به اشتراک گذاری

درباره نویسنده

شما هم نظر دهید