گام ۱

مواد لازم:
نخود ۱۵۰ گرم
پیاز ۱ عدد بزرگ
نمک و فلفل به میزان لازم
جعفری یا گشنیز یک دسته

گام ۲

نخود را از دو روز قبل با مقداری زیره خیس کنید و هر چند ساعت یکبار آب آنرا عوض کنید تا لیز نشود. سپس آنرا بپزید و در حالیکه داغ است همراه با پیاز چرخ کنید و نمک و فلفل و ادویه های دلخواه دیگر را هم به آن اضافه کنید. ادویه فلافل در بازار به صورت آماده فروخته می شود که طعم ادویه شما را به ادویه های بازاری شبیه تر می کند.

گام ۳

یک ظرف گود و کوچک انتخاب کنید و مقدار زیادی روغن در آن بریزید. برای سرخ کردن اگر از قالبهای آماده استفاده کنید فلافل شما ظاهر بهتر و مرتب تری خواهد داشت. فلافلها را در روغن سرخ کنید و هنگامیکه رنگ آنها سرخ شد از روغن خارج کنید و در دستمال روغن گیر قرار دهید.

نکات و هشدارها

در فلافل از تخم مرغ استفاده نکنید.

فلفل زیاد فلافل شما را خوشمزه تر می کند.

فلافل را می توانید با سس تارتار یا با سسی که با رب گوجه و سرکه درست کردید سرو کنید.

Rating: 5.0. From 1 vote.
Please wait...
به اشتراک گذاری

درباره نویسنده

۸ دیدگاه

  1. ما یه بار درست کردیم همش وا رفت

    Rating: 3.0. From 1 vote.
    Please wait...
    • به نظر بنده یک عدد پیاز بزرگ خیلیه!! و فکر می کنم دلیل وا رفتن فلافل شما همین باشه.
      در ضمن بنده شخصا نخود رو بعد از ۱٫۵ روز خیس خوردن با سیب زمینی پخته و پیاز رنده شده که آبش رو هم گرفتم چرخ می کنم و نخود رو نمی پزم. روغن باید تا حد خیلی زیادی داغ بشه و بعد زیرش رو کم کنین. دستاتون رو هم موقع گرد کردن فلافل و انداختنش توی روغن حتما خیس کنین. فکر کنم تمام نکات مورد نیاز رو بهتون گفتم.

      Rating: 5.0. From 1 vote.
      Please wait...
      • ممنون!

        No votes yet.
        Please wait...
    • به نظر با کوچیک کردن پیاز میتونید شروع کنین …

      Rating: 1.0. From 1 vote.
      Please wait...
  2. من وقتی پیاز میریزم طعم فلافلم تغییر میکنه بدون پیاز هم خیلی خشک میشه

    Rating: 5.0. From 1 vote.
    Please wait...
    • شاید بشه با ادویه و سس مخصوص فلافل طعمشو واقعی تر کرد

      No votes yet.
      Please wait...
  3. مامان من اکثر برنامه های آشپزی رو رصد و یادداشت میکنه میگن تو همه دستورای فلافل تخم مرغ داره. داییم هم برای فلافل پیازشو رنده ریز میکنه و آبشو میگیره نخود رو هم لااقل باید ۲-۳ بار چرخ کرد تا خوب چسبندگی داشته باشه و وانره.

    Rating: 5.0. From 1 vote.
    Please wait...
  4. با سلام و خسته نباشید؛
    من امتحان کردم دستورش کامل نبود و از یه فلافل فروشی سئوال کردم ودستورش رو داد که شامل این مواد بود:
    مواد لازم:
    نخود ۱۵۰ گرم
    پیاز ۱ عدد بزرگ
    نمک و فلفل به میزان لازم
    جعفری یا گشنیز یک دسته
    نان باگت برای چسبندگی و کمی آرد سفید
    در ضمن ادویه فلافل تند تر و مخصوص می باشد
    از سیب زمینی هرگز استفاده نکیند

    Rating: 5.0. From 1 vote.
    Please wait...

شما هم نظر دهید