گام ۱

تخم مرغ را در شیرجوش قرار دهید.

گام ۲

آب سرد را در شیرجوش تا یک انگشت بالاتر از تخم مرغ بریزید.

گام ۳

شیرجوش را روی یک اجاق گاز بر روی حرارت متوسط قرار دهید تا آب شروع به جوش بیاید.

گام ۴

سپس حرارت را کم کنید.

گام ۵

تخم مرغ ها ۲ تا ۳ دقیقه برای تخم مرغ عسلی یا ۱۰ تا ۱۵ دقیقه برای تخم مرغ سفت بجوشند.

گام ۶

تخم مرغ را با قاشق یا ملاقه در بیاورید و اجازه دهید را به آرامی سرد شود و یا آنرا با آب سرد خنک کنید.

نکات و هشدارها

از تخم مرغ سفت برای ساندویچ یا سالاد.تخم مرغ استفاده کنید.

تخم مرغ ها را بیش از حد نپزید. با این کار حلقه سبز رنگی به دور زرده تخم مرغ به خاطر آهن و گوگرد آن ظاهر می شود. این کار در طعم و مزه تخم مرغ تاثیر نمی گذارد ، اما خواهد کیفیت پروتئین آن کاهش می یابد.

منابع

eHow.com

Rating: 4.0. From 3 votes.
Please wait...
به اشتراک گذاری

درباره نویسنده

سعید نجفی کارشناس ارشد مهندسی عمران است و علاوه بر فعالیت در زمینه رشته تحصیلی خود، علاقه زیادی به هر چیزی دارد که به نوعی به کامپیوتر، اینترنت و تکنولوژی مربوط می‌شود. سعید جزو اولین همکاران و نویسندگان سایت چگونه ها بوده است. برای اطلاعات بیشتر می توانید به سایت او با آدرس emo.ir مراجعه کنید.

۱ دیدگاه

  1. اطلاعات ارائه شده بسیار عالی بود، از تلاش دست اندرکاران این سایت سپاسگزارم.

    Rating: 5.0. From 1 vote.
    Please wait...

شما هم نظر دهید