چگونه تخم مرغ را آب پز کنیم

چگونه تخم مرغ را آب پز کنیم

تخم مرغ منبع غنی از پروتئین و ویتامین ها است و به طور کلی جزو غذاهای سالم محسوب می شود، مگر اینکه شما دارای کلسترول بالا باشید. شما می توانید تخم مرغ را خام ، آب پز و یا به عنوان تخم مرغ نیمرو یا املت استفاده کنید. تخم مرغ آب پز یکی از ساده ترین آنها است ؛ این چگونه دستورالعمل آب پز کردن تخم مرغ را در شش مرحله ساده ارائه می کند.

چگونه

۱

تخم مرغ را در شیرجوش قرار دهید.

۲


آب سرد را در شیرجوش تا یک انگشت بالاتر از تخم مرغ بریزید.

۳


شیرجوش را روی یک اجاق گاز بر روی حرارت متوسط قرار دهید تا آب شروع به جوش بیاید.

۴

سپس حرارت را کم کنید.

۵

تخم مرغ ها ۲ تا ۳ دقیقه برای تخم مرغ عسلی یا ۱۰ تا ۱۵ دقیقه برای تخم مرغ سفت بجوشند.

۶


تخم مرغ را با قاشق یا ملاقه در بیاورید و اجازه دهید را به آرامی سرد شود و یا آنرا با آب سرد خنک کنید.

نکات و هشدارها

از تخم مرغ سفت برای ساندویچ یا سالاد.تخم مرغ استفاده کنید.
تخم مرغ ها را بیش از حد نپزید. با این کار حلقه سبز رنگی به دور زرده تخم مرغ به خاطر آهن و گوگرد آن ظاهر می شود. این کار در طعم و مزه تخم مرغ تاثیر نمی گذارد ، اما خواهد کیفیت پروتئین آن کاهش می یابد.

منابع

eHow.com
یک ستارهدو ستارهسه ستارهچهار ستارهپنج ستاره
(6 رأی داده شده. میانگین امتیاز 4.83 از 5 امتیاز)
Share on Google+Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestEmail this to someone
  • عباسی

    اطلاعات ارائه شده بسیار عالی بود، از تلاش دست اندرکاران این سایت سپاسگزارم.


عضویت در خبرنامه