گام ۱

مواد لازم:

آرد برنج سفید و خیلی نرم ۱ کیلوگرم
روغن نیم کیلوگرم
پودر قند نرم ۳۵۰گرم
گلاب ۱ پیمانه (یا یک لیوان معمولی)
تخم مرغ ۲ عدد

 

گام ۲

روغن و خاک قند و زرده تخم مرغها را مخلوط می کنیم و می زنیم تا کاملا نرم و لطیف شود.

چگونه نان برنجی درست کنیم

گام ۳

سفیده تخم مرغ ها را جداگانه آنقدر می زنیم که سفت شود و از تخم مرغ زنی نریزد.

چگونه نان برنجی درست کنیم

گام ۴

سپس گلاب و سفیده تخم مرغ ها را با روغن و خاک قند مخلوط می کنیم.

چگونه نان برنجی درست کنیم

گام ۵

آرد را می ریزیم بهم می زنیم تا تمام مواد با هم مخلوط شوند.

چگونه نان برنجی درست کنیم

گام ۶

این خمیر نسبت به سایر خمیرها کمی شل است و بعد از چند ساعت ماندن سفتی آن به حد کافی می شود.

چگونه نان برنجی درست کنیم

گام ۷

خمیر را در یک کیسه نایلونی میریزیم و می گذاریم یک روز و یا ۲۴ ساعت بماند.

گام ۸

سپس خمیر را روی میز به قطر نیم سانتیمتر باز می کنیم (برای اینکه خمیر به چوب نورد نچسبد یک ورقه کاغذ نازک روغنی روی خمیر باید گذاشت).
با قالب های مخصوص گرد خمیر را می بریم و با قالب مخصوص دیگر روی آن نقشه می اندازیم. ممکن است نان برنجی را با دست بدون قالب تهیه کنیم در این صورت از خمیر گلوله های کوچکی باندازه یک فندق بر می داریم و داخل دست گرد و پهن میکنیم (به اندازه تقریباً یک دوقرانی) و روی آنرا با شیئی استوانه شکل (مانند انگشتانه) و یا چنگال نقشه می اندازیم.

چگونه نان برنجی درست کنیم

گام ۹

نان ها را داخل سینی می چینیم و در فر با حرارت ۳۰۰ درجه فارنهایت یک ربع تا ۲۰ دقیقه می پزیم نان ها باید کمی برشته شوند و رنگ آنها زیاد تغییر نکند.

گام ۱۰

سینی را خارج می سازیم و بعد از سرد شدن نان ها را در ظرف می چینیم. قبل از سرد شدن به شیرینی ها دست نزنید زیرا به راحتی خرد می شوند.

منابع

کتاب آشپزی رزا منتظمی

Rating: 3.0. From 1 vote.
Please wait...
به اشتراک گذاری

درباره نویسنده

شما هم نظر دهید