چگونه حلوا را تزئین کنیم

چگونه حلوا را تزئین کنیم

پخت حلوا در خانه و پذیرایی در مراسم عزاداری و یا خیرات حلوا با وجود انواع مواد خوراکی بسته بندی شده و آماده و انواع شیرینی های قنادی ها هنوز هم لطف دیگری دارد. اگر شما هم علاقه دارید خودتان حلوا پخته و از دست پخت خودتان، استفاده کنید سعی داریم در این چگونه ایده هایی برای اینکه ظاهر بهتری به حلوایتان بدهید در اختیارتان بگذاریم.

چگونه

۱

- برای تزئین حلوایی که در دیس یا بشقاب ریخته اید می توانید طرح دلخواهتان را در نظر بگیرید و آن را روی یک کاغذ یا نایلون تمیز بکشید و طرح را درآورید. طرح را روی حلوایی که صاف کرده اید قرار دهید و با پودر پسته، نارگیل، گردو ویا ترافل های رنگی و… طرح را روی حلوا پیاده کنید.
- به کمک قاشق و هنر دست نیز می توانید طرح هایی را روی حلوا ایجاد کنید.
- می توانید از قیف و انواع سرماسوره های شیرینی پزی برای درآوردن حلوا به اشکال مختلف استفاده کنید

۲

درست کردن حلوا به شکل لقمه ای برای اینکه هر فرد بتواند به راحتی یک لقمه بردارد؛ برای مراسم شلوغ و مخصوصا در مسجد و خانه که احتمال ریختن آن روی فرش و زمین زیاد است می تواند کمک زیادی به تمیز ماندن این مکان ها بکند.

چگونه حلوا را تزئین کنیم
حلوا را به شکل استوانه های کم قطری درآورید و بعد از خنک شدن برش بزنید و تزئین کنید.

۳

چگونه حلوا را تزئین کنیم
از نان های شیرینی میشکا (ویفری) استفاده کنید. حلوای داغ را روی نانی که روی یک پلاستیک گذاشته اید بمالید و به کمک نایلون نان را رول کنید. رول را در یخچال قرار دهید و بعد از اینکه کاملا سرد شد با چاقو برش بزنید.

۴

روی نان ویفری حلوای داغ را کاملا پخش کنید و نان دیگری روی آن بگذارید و کمی فشار دهید تا نان و حلوا به هم بچسبند سپس لایه دیگری حلوا روی نان بمالید و نان دیگری قرار دهید و سپس لایه سوم حلوا و نان. بعد از اینکه حلوا در یخچال خنک شد آن را به شکل دلخواه (لوزی، مربع یا مستطیل) برش بزنید.

۵

حلوا را روی نایلونی پهن کنید و روی آن را با پودر نارگیل، پسته، بادام، گردو یا کنجد بپوشانید و بعد از رول کردن و خنک شدن در یخچال؛ برش بزنید.

۶

- به کمک سرماسوره شکوفه یا ساده، حلوا را در کپسول هایی که آماده کرده اید بریزید و روی آن ها را تزئین کنید.
- اگر قیف و سرماسوره در اختیار ندارید از یک کیسه فریزر استفاده کنید. حلوا را در کیسه بریزید و گوشه ای از آن را سوراخ کنید و به کمک آن حلوا را در کپسول ها بریزید.
- می توانید گلوله های حلوا را در کنجد، پودر بادام، گردو، پسته یا نارگیل بغلتانید و در کپسول های شیرینی سرو کنید.

یک ستارهدو ستارهسه ستارهچهار ستارهپنج ستاره
(12 رأی داده شده. میانگین امتیاز 4.92 از 5 امتیاز)
Share on Google+Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestEmail this to someone
  • بهار

    ممنونم عالی بود . خیلی علاقمند به این بحث ها هستم . اگه مراحل کار تصویری هم همراهش باشه ممنون میشم.

    • http://phow.ir/ مینو

      خوشحالیم خوشتون اومده سعی میکنیم برای مطالبمون عکس های خوب و گویا پیدا کنیم. :)


عضویت در خبرنامه